Facebook Medicina PlusTwitter Medicina Plus

Kako da odaberete
svoj metod lečenja?

Početak svakog uspešnog lečenja jeste – dobra dijagnostika.

Dijagnostika pulsom i-ili biorezonantnim skenerom govori o tome kakvo je stanje organizma i organa u ovom trenutku. Zahvaljujući dijagnostici, dobijaju se informacije koje lekaru govore o tome odakle je najbolje krenuti u terapiji i šta je najhitnije za rad.

Ukoliko nakon dijagnoze pulsom bude potrebe za dodatnim onformacijama, tada biorezonantni skener može biti odličan dopunski dijagnostički metod.

Dijagnostika biorezonantnim skenerom može da pruži informacije i o najboljem tretmanu za određenog pacijenta.

U većini slučajeva, akupunktura je prvi i najbolji izbor, zato što se radi o veoma sigurnom obliku lečenja, gde su nuspojave svedene na minimum i koji odgovara čak i hipersenzitivnim osobama.

Akupunktura daje najbolje rezultate kada se primenjuje u kombinaciji sa ventuzama (specijalne staklene čaše koje se postavljaju na akupunkturne tačke na leđima, gde stoje 5-10 minuta; ventuze pomažu cirkulaciju i mogu da uklone bolove).

Kod hroničnih stanja i stanja koja su praćena problemima cirkulacije, kombinacija akupunkture, ventuza i ozona daje najbolje rezulatate.

Kod nekih pacijenata, najbolji rezultati se postižu kada se lečenje započne sa akupunkturom, da bi se nakon 10. tretmana svakog drugog dana uvela i terapija ozonom.

Ozonoterapija je posebno indikovana za primenu kod određenih stanja i zdravstvenih problema.

Usluge

akupunktura terapijaAkupunktura+

ozonoterapija dr danicaOzonoterapija+

pulsna dijagnostika dr danicaPulsna dijagnostika+

kvantna-dijagnostika-medicina-plusKvantna dijagnostika+

opsta-medicina-beogradOpšta medicina+

kozmetika-medicina-plusKozmeika+